Vakleerkrachten gym

vakleerkrachten gym

“Een dag niet gevallen, is een dag niet geleerd.”

Wij zijn Sander van Weerlee-Feenstra en Dennis Veugelers. Twee sportmannen in hart en nieren die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Dit schooljaar verzorgen wij het bewegingsonderwijs curriculum op de St. Joseph.

Iedere leerling op de deze school ontvangt twee keer in de week bewegingsonderwijs van een vakleerkracht. Onze missie is dat onze leerlingen vrij zijn zich binnen hun eigen motorische vaardigheden te ontwikkelen. Onze rol als professionals is om op een gestructureerde manier de leerlingen alle bewegingsvaardigheden te laten ervaren op basis van differentiatie.

Sporttoernooien zijn de gelegenheid bij uitstek om de aangeleerde vaardigheden in de praktijk te brengen buiten school. Wij doen om deze reden aan veel sporttoernooien mee. Waar plezier en beleving hand in hand gaan.

Fouten maken bestaat niet binnen ons prachtige vakgebied, immers een dag niet gevallen, is een dag niet geleerd!

Schoolwebsite door SchouderCom