Kennismaking

Als u een keuze wilt maken voor een fijne school voor uw kind, is het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van het onderwijs dat aangeboden wordt. U kunt veel informatie vinden over de verschillende scholen in Leiden via brochures en op internet. De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed!

Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. Op de Josephschool houden we geen open dagen, maar besteden we persoonlijke aandacht aan alle ouders met interesse.

Wij vinden dit persoonlijk contact belangrijk en laten u graag de school zien tijdens een rondleiding. Deze vindt plaats op afspraak met de directeur of met de teamleider onderbouw. Hier is geen leeftijdsgrens aan verbonden, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u de kennismaking plant.

Volgens de wet is het niet meer toegestaan om uw kind eerder aan te melden dan op 3-jarige leeftijd. U meldt uw kind officieel aan via het aanmeldingsformulier, dat u op de website vindt. Binnen 6 weken na de ontvangst van het aanmeldingsformulier voor 3-jarigen, krijgt u bericht of we uw kind kunnen plaatsen.

U kunt voor een rondleiding contact opnemen met Monica Tolenaar (directeur) 071-5132263

10 december Kerstmusical 7 B
11 december Kerstmusical 7 A