Vakleerkracht gym

De kleuters hebben de gymles in de kleine zaal. De lessen worden gegeven door de eigen leerkrachten.

Vanaf groep 3 hebben alle kinderen wekelijks twee ingeroosterde lestijden om lekker te kunnen sporten in de gymzaal achter onze school. De toestellessen worden verzorgd door onze vakleerkracht gym, Sander van Weerlee (aanwezig op wo-do-vr). In dit schooljaar volgt Dennis Veugelers, leerkracht van groep 4 de post HBO opleiding, zodat hij ook in staat zal zijn om de gymlessen te verzorgen. Daarnaast wordt er aan sporttoernooien meegedaan. Deze leuke evenementen worden georganiseerd buiten schooltijd en vragen om publiek. Gelukkig zijn de ouders van onze leerlingen de meest trouwe coaches en supporters.

8 juli Zomervakantie
Schoolwebsite door SchouderCom