Start op de Josephschool

U ontvangt, ca. twee maanden, voordat uw kind 4 jaar wordt, een brief waarin vermeld staat in welke klas uw kind komt. Tevens ontvangt u een entreeformulier met het verzoek dit in te vullen en retour te sturen. Indien uw adres is gewijzigd, geeft u dit dan meteen aan ons door?

Indien u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de leerkracht.
De eerste schooldag van uw kind is de eerste schooldag na zijn/ haar vierde verjaardag. Kinderen die van 1 juni tot en met de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar 4 jaar worden, starten de tweede of de derde dag na de zomervakantie en krijgen van de leerkracht een uitnodiging.
Op onze website staat de jaarkalender met hierop alle vrije dagen vermeld.
De eerste week starten de 4 jarigen met halve dagen (tot 12 uur, op woensdag tot half 1)
Na ongeveer 6 weken vindt op school het eerste formele gesprek plaats om elkaar beter te leren kennen.

18 juni Vaderdag
8 juli Zomervakantie