Start op de Josephschool

· Wij sturen, ca. twee maanden, voordat uw kind 4 jaar wordt een brief waarin vermeld staat in welke klas uw kind komt. Tevens ontvangt u een entreeformulier met het verzoek dit in te vullen en retour te sturen. Indien uw adres is gewijzigd, geeft u dit dan meteen aan ons door.

· Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de leerkracht.

· De eerste schooldag van uw kind is de eerste schooldag na zijn/ haar vierde verjaardag. Kinderen die van 1 juni tot en met de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar 4 jaar worden, starten de tweede of de derde dag na de zomervakantie en krijgen van de leerkracht een uitnodiging.

· Op onze website staat de jaarkalender met hierop alle vrije dagen vermeld.

· De eerste week starten de 4 jarigen met halve dagen (tot 12 uur, op woensdag tot half 1)

· Na ongeveer 6 weken vindt op school het eerste formele gesprek plaats om elkaar beter te leren kennen.

20 september Slagbaltoernooi
20 september Theater gr.1-2b