Kennismaking

Als u een keuze wilt maken voor een fijne school voor uw kind, is het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van het onderwijs dat aangeboden wordt. U kunt veel informatie vinden over de verschillende scholen in Leiden via brochures en het internet. De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed!

Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. Op de Josephschool houden we geen open dagen, maar besteden we persoonlijke aandacht aan alle ouders met interesse.

Wij vinden dit persoonlijk contact belangrijk en laten u graag de school zien tijdens een rondleiding. Deze vindt plaats op afspraak met de directeur.

De gemeente Leiden heeft recent met alle schoolbesturen afgesproken, dat inschrijving op een basisschool pas plaats mag vinden als het kind 2 jaar oud is.

Wanneer u ruim voor de tweede verjaardag van uw kind contact met ons opneemt voor een rondleiding, heeft u voldoende tijd om een goede schoolkeuze te maken en bij interesse een aanmeldingsformulier op te sturen als het kind 2 jaar is geworden.

U kunt voor een rondleiding contact opnemen met Monica Tolenaar (directeur) 071-5132263

25 november Juf Marloes jarig
26 november Juf Laura jarig