De eerste schooldag

Wij vinden het fijn dat uw zoon/dochter bij ons op school komt. Er zullen in deze eerste periode veel dingen op u afkomen. U bent altijd welkom om een korte vraag te stellen en rond de zesde schoolweek  zal de leerkracht een afspraak met u maken voor een  eerste gesprek over uw kind. Het is belangrijk dat u over uw kind kunt vertellen en uw vragen aan de leerkracht kunt stellen. Ook zal de leerkracht u informeren over de eerste indruk. Het is op een basisschool toch wel anders dan op het kinderdagverblijf en het is niet gek als uw kind nog een beetje moet wennen. In dit gesprek worden  zowel het entreeformulier als de eerste twee ontwikkelingslijnen van het Ontwikkeling Volg Model  besproken. Download hier alvast de informatie die van belang is voordat uw kind aanvangt in groep 1-2; brief eerste schooldag.

Verder willen wij u ook graag op de hoogte brengen van de manier waarop het onderwijs in groep 1-2 bij ons op school vorm gegeven wordt. Hier wordt de de informatie uit de brief over de eerste schooldag aangevuld.

Algemene informatie groepen 1-2.Bij vragen hierover kunt u altijd bij een van de leerkrachten van groep 1-2 terecht.

20 september Slagbaltoernooi
20 september Theater gr.1-2b