aanmeldingsprocedure

Als u  wilt aanmelden- vanaf 2 jaar

Wanneer u na de rondleiding interesse heeft in onze school en u uw kind graag wilt aanmelden, vragen we u het aanmeldingsformulier deel A in te vullen en samen met een kopie van het BSN-nummer te mailen naar: aanmelding@josephschool.nl. Let op: dit mag pas als uw kind 2 jaar oud is!

Zodra wij het volledig ingevulde formulier inclusief kopie van het BSN-nummer hebben ontvangen, krijgt u binnen twee weken via de mail een bevestiging van de ontvangst van het aanmeldingsformulier.

We kunnen per maand gemiddeld 9 kleuters plaatsen.
De plaatsing vindt plaats op volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier ná de 2e verjaardag.

4x per jaar worden ouders ingelicht of hun zoon/dochter geplaatst kan worden bij ons op school of geplaatst is op de wachtlijst.

Geboortedatum juni tot en met augustus worden rond 15 september ingelicht.
Geboortedatum september tot en met november worden rond 15 december ingelicht.
Geboortedatum december tot en met februari worden rond 15 maart ingelicht.
Geboortedatum maart tot en met mei worden rond 15 juni ingelicht.

De ouders van de kinderen die geplaatst kunnen worden, krijgen een brief met het verzoek om deel B van het aanmeldingsformulier in te vullen en dit binnen 2 weken te retourneren. Pas na ontvangst hiervan is de inschrijving definitief en ter bevestiging ontvangt u hiervan een mail met bericht van inschrijving.

De ouders van de kinderen die niet geplaatst kunnen worden, krijgen een mail dat hun zoon/dochter op de wachtlijst wordt geplaatst. Deze ouders moeten dan helaas op zoek naar een andere school.

Wanneer u ruim na de 2e verjaardag een aanmeldingsformulier instuurt, is de kans groot dat uw zoon of dochter rechtstreeks op de wachtlijst geplaatst moet worden, omdat de plekken dan al zijn verdeeld.

22 april Meivakantie
27 april Koningsdag